nieuwtjes

Update 08-01-2019

 

De afgelopen maanden meerdere minimale updates gedaan, aan zowel de facebook pagina en nu dus de site. Het nieuwe jaar in ingeluid dus we gaan er weer vol tegen aan. Blijf op de hoogte van mijn fotografie via mijn facebook pagina en de site, facebook wordt vaker geupdate dan de site dus ga die vooral volgen.

 

Voorspoedig nieuwjaar en zoals altijd de groeten van mij.

 

Update 22-07-2018

 

De grote update is er eindelijk, ik heb in al mijn foto's een nieuw watermarkje staan. Maar er staan minder foto's op de site hoewel dit in eerste instantie misschien slecht lijkt is het dat niet. Ik heb namelijk een aantal foto verwijderd die niks met natuur te maken hadden, jawel de evenement foto's zijn weg. Dit is in eerste instantie een natuursite dus ik had het idee om die foto's weg te laten en voor de facebook page te bewaren. De fronttext is veranderd naar de hittegolf die ons deze zomer treft, en ik heb nog meer text aangepast. Afgelopen nacht heb ik bijna de hele nacht aan de site gewerkt, dus ik heb wel wat rust verdiend. Vandaag komt de site af dus hou het in de gaten, eerst maar eens een paar uur rust hebben.

 

Update 05-02-2018

 

De site heeft vijf maanden geen update gehad, mijn oprechte excuses daarvoor. Ik zat midden in mijn mindere periode de afgelopen maanden met de blaadjes die vallen en er weer aankomen. Mijn energie peil is nog steeds niet in orde maar ik probeer gewoon mijn taken te doen. Maar ik heb van vorig jaar wel een fotoproject meegenomen. Wat dit precies inhoud blijft nog even bij mij maar mooi wordt het zeker, rond juni/juli zal dit project afgerond zijn en dan krijgen jullie de volledige serie te zien. Ik zal vandaag of morgen nog wat foto's aan de site toevoegen. Verwacht er echter geen aparte update over je moet het maar gewoon even bekijken.

 

Groeten Max van Breemen

 

 

Update 05-07-2017

 

Vandaag de site weer een beetje bijgewerkt, de front text aangepast en daarmee ook gelijk wat foto's toegevoegd. Ik zal nog eens kijken wat ik kan doen om de site wat meer bekendheid te geven zonder er geld voor uit te geven. Een hoop plannen zijn helaas niet doorgegaan, maar het plan om vijf dagen richting het mooiste bewoonde eiland van nederland te gaan gaat gewoon door. De volgende datums probeer ik dagelijks een blog bij te houden op texel, van 21 to 25 augustus ben ik lekker op mijn fotoreis zoals ieder jaar. Voor die tijd komt er nog wel een update, maar verwacht niks groots tot die tijd. En check de Facebook page ook nog even, meer likes zijn altjjd welkom.

 

Update 22-04-2017

 

Zo de site is weer redelijk up to date met verschillende nieuwe foto's en wat tekst. Ik ga waarschijnlijk de verschillende ganzen kuikens in de loop van de week volgen en natuurlijk op de plaat zetten. Het lijkt me leuk weer een project te openen, misschien een 40mm project of een bloemen project. Ik moet nog zien eerst maar eens mij tuin opknappen en dan aan de macro fotografie gaan.

 

Groeten Max van Breemen

 

Update 20-03-2017

 

Mijn excuses dat ik lange tijd niks van me heb laten horen, ik had even de tijd nodig om aan mijn nieuwe woning te wennen. Daarbij heb ik weinig aan fotografie kunnen doen. Maar het goede nieuws is dat ik nu de draad weer op pak, ik heb al een aantal foto's moeten maken voor mijn werk. Maar zoals de meeste mensen wel weten zijn dat foto's van mensen met een berperking. Dus die mogen niet worden vrijgegeven. Wat ik wel kan vrijgeven zijn de foto's van burgers zoo van begin deze maand. Deze staan al op de site en daarmee heb ik tevens wat opvul werk gedaan bij de vogel sectie. Dat stukje is wat opgevult met extra foto's. Blijf genieten van deze site, en als er iets mis mee is kun je het natuurlijk altijd melden.

 

Groeten Max van Breemen.

 

Update 03-11-2016

 

Het einde van het jaar nadert en ik moet nog eens kijken waar ik ben met het oud en nieuw. Misschien ga ik wel weer naar mijn grootouders toe om daar gezellig oliebollen en appelflappen te eten. Ook zitten hun mooi hoog om daar geweldige foto's te maken van het omliggende vuurwerk. Voorlopig nog niet heel veel tijd voor fotografie omdat ik een huisje heb gehuurd en die moet gaan opknappen. Hopelijk ben ik tegen einde december een heel eind. Maar goed ik ga mijn doen om voor die tijd nog wat content te plaatsen.

 

Groeten Max van Breemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.