nieuwtjes

Update 05-02-2018

 

De site heeft vijf maanden geen update gehad, mijn oprechte excuses daarvoor. Ik zat midden in mijn mindere periode de afgelopen maanden met de blaadjes die vallen en er weer aankomen. Mijn energie peil is nog steeds niet in orde maar ik probeer gewoon mijn taken te doen. Maar ik heb van vorig jaar wel een fotoproject meegenomen. Wat dit precies inhoud blijft nog even bij mij maar mooi wordt het zeker, rond juni/juli zal dit project afgerond zijn en dan krijgen jullie de volledige serie te zien. Ik zal vandaag of morgen nog wat foto's aan de site toevoegen. Verwacht er echter geen aparte update over je moet het maar gewoon even bekijken.

 

Groeten Max van Breemen

 

 

Update 05-07-2017

 

Vandaag de site weer een beetje bijgewerkt, de front text aangepast en daarmee ook gelijk wat foto's toegevoegd. Ik zal nog eens kijken wat ik kan doen om de site wat meer bekendheid te geven zonder er geld voor uit te geven. Een hoop plannen zijn helaas niet doorgegaan, maar het plan om vijf dagen richting het mooiste bewoonde eiland van nederland te gaan gaat gewoon door. De volgende datums probeer ik dagelijks een blog bij te houden op texel, van 21 to 25 augustus ben ik lekker op mijn fotoreis zoals ieder jaar. Voor die tijd komt er nog wel een update, maar verwacht niks groots tot die tijd. En check de Facebook page ook nog even, meer likes zijn altjjd welkom.

 

Update 22-04-2017

 

Zo de site is weer redelijk up to date met verschillende nieuwe foto's en wat tekst. Ik ga waarschijnlijk de verschillende ganzen kuikens in de loop van de week volgen en natuurlijk op de plaat zetten. Het lijkt me leuk weer een project te openen, misschien een 40mm project of een bloemen project. Ik moet nog zien eerst maar eens mij tuin opknappen en dan aan de macro fotografie gaan.

 

Groeten Max van Breemen

 

Update 20-03-2017

 

Mijn excuses dat ik lange tijd niks van me heb laten horen, ik had even de tijd nodig om aan mijn nieuwe woning te wennen. Daarbij heb ik weinig aan fotografie kunnen doen. Maar het goede nieuws is dat ik nu de draad weer op pak, ik heb al een aantal foto's moeten maken voor mijn werk. Maar zoals de meeste mensen wel weten zijn dat foto's van mensen met een berperking. Dus die mogen niet worden vrijgegeven. Wat ik wel kan vrijgeven zijn de foto's van burgers zoo van begin deze maand. Deze staan al op de site en daarmee heb ik tevens wat opvul werk gedaan bij de vogel sectie. Dat stukje is wat opgevult met extra foto's. Blijf genieten van deze site, en als er iets mis mee is kun je het natuurlijk altijd melden.

 

Groeten Max van Breemen.

 

Update 03-11-2016

 

Het einde van het jaar nadert en ik moet nog eens kijken waar ik ben met het oud en nieuw. Misschien ga ik wel weer naar mijn grootouders toe om daar gezellig oliebollen en appelflappen te eten. Ook zitten hun mooi hoog om daar geweldige foto's te maken van het omliggende vuurwerk. Voorlopig nog niet heel veel tijd voor fotografie omdat ik een huisje heb gehuurd en die moet gaan opknappen. Hopelijk ben ik tegen einde december een heel eind. Maar goed ik ga mijn doen om voor die tijd nog wat content te plaatsen.

 

Groeten Max van Breemen.

 

Update 27-09-2016

 

Een lange tijd zonder update van de site, mede omdat ik minder bezig ben met fotografie. Waarom weet ik niet maar ik kon er een tijdje geen puf voor vinden. Maar ik ga binnenkort weer op pad om mooie foto's te maken. Ondertussen heb ik wel een groot uitje gehad namelijk een uitje naar de beekse bergen (dierentuin). Die foto's worden zo nog even gepost en dan weet ik niet wanneer de volgende update komt. Ik hoop mensen snel te spreken en daarmee ook weer meer aan de site te werken ^^

 

Groeten: Max van Breemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.